La sub 19 perd a l'últim minut contra Albània

Un gol de falta decanta un partit igualat fins al darrer instant

La sub 19 va perdre per la mínima.XAVI MIRÓ / FAF

La selecció femenina sub 19 va caure per 1 a 0 contra Albània a la segona jornada del Preeuropeu de la categoria, que s’està disputant al país. El duel va estar marcat per la igualtat, però una diana de les albaneses al minut 90, amb una falta que va enverinar-se, va evitar que les tricolors sumessin el primer punt d’aquesta fase a l’Estadi Nacional.

Albània va arrencar millor i va veure com li anul·laven un gol per fora de joc als 12 minuts, però les tricolors van reaccionar posteriorment amb una arribada per la dreta i un centre enrere que no va trobar rematadora. Les arribades van seguir alternant-se a tots dos costats, però sense que cap de les dues seleccions es mostrés encertada, i quan semblava que el duel acabaria amb repartiment de punts va arribar l’estocada albanesa. Matilda Tanushi va servir una falta lateral gairebé enganxada al córner, però la pilota es va enverinar i Alba Isal no va poder fer res per evitar la diana de les albaneses.

Les tricolors tancaran el Preeuropeu dilluns a partir de les 15 hores davant de Moldàvia, que també ha perdut els dos partits disputats fins ara.