Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES

Festa completa

L’FC Andorra derrota el San Fernando CD el dia que l’entitat celebra els 79 anys d’història
Martí Riverola celebrant l'únic gol del partit jugat ahir a la nit a l'Estadi Nacional.

Fernando Galindo
Els futbolistes tricolors celebrant el gol de Martí Riverola.

Actualitzada 16/10/2021 a les 12:14
L’FC Andorra va regalar-se la tercera victòria de la temporada després de superar el San Fernando CF el dia en què l’entitat tricolor celebrava els 79 anys de la seva fundació. Martí Riverola va anotar la diana del triomf als 12 minuts de joc després d’una gran combinació dels tricolors. L’equip va tenir ocasions per fer més àmplia la diferència, però la falta d’encert va deixar el triomf final en 1 a 0.

El duel va arrencar amb el guió previst, amb els tricolors dominant la possessió però sense generar ocasions clares més enllà d’un parell de xuts llunyans i amb el San Fernando intentant sortir a la contra i sense gaires opcions per jugar la pilota. El matx transitava en uns primers moments de tempteig, fins que els tricolors van trenar una gran jugada col·lectiva quan tot just se superaven els 11 minuts que va acabar culminant de manera excel·lent Riverola per anotar l’1 a 0. Els homes de Sarabia van tenir el segon poc després, però Perales va poder treure de manera excel·lent la rematada de Zourdine de cap després d’una centrada des de l’esquerra.

El San Fernando va intentar fer un pas endavant després d’un mal inici, però sense gaire èxit, i el domini i les arribades van seguir sent exclusivament tricolors. De fet, Bover va tenir el 2 a 0 al cap, però la seva rematada va sortir massa tova i Perales la va poder atrapar sense problemes. Tot i el domini constant i les ocasions per fer-ho, els tricolors no van poder ampliar l’avantatge i el partit va arribar al descans obert amb l’1 a 0.

A la represa, el conjunt visitant va posar una marxa més i va aconseguir tenir més la pilota, però va ser l’FC Andorra qui va estar a punt de marcar amb un parell de xuts perillosos de Marc Fernández. Sarabia va moure la banqueta donant entrada a Carlos Martínez, que va revolucionar el partit. Primer va marcar un gol que li van anul·lar, i tot seguit va gaudir d’una altra ocasió clara que va treure Perales. El San Fernando va intentar l’empat tímidament, però els tricolors no van arribar a patir en cap moment i va sumar els tres punts.

Els tricolors afronten ara un desplaçament complicat al camp del Vila-real B, líder de la competició, dissabte vinent a les 21.00 hores.
  • #4 Gerard
    (16/10/21 17:21)

Olleee

Respondre
  • #3 Josep
    (16/10/21 15:39)

Bon partit, ens falta acabar d'afinar cara porteria pero tenim equip per fer una bona temporada. La setmana que ve, molt important per demostrar que podem guanyar a qualsevol.