El MoraBanc suma un gran triomf a Badalona (73-79)

Ha sumat contra la Penya la primera victòria a domicili liderat per Amine Noua amb 26 punts

Amine Noua ha estat el millor dels tricolorsACB PHOTO / D. GRAU

ElMoraBancAndorra ha sumat la primera victòria fora de casa de la temporada després d'imposar-se 73-79 al Joventut de Badalona, que fins avui estava invicte al Palau Olímpic de Badalona.AmineNoua, amb 26 punts, 3 rebots i 30 de valoració ha estat el més destacat.

El duel ha arrencat amb falta d'encert a totes dues bandes,tal comreflectia el marcador al final del primer quart (10-8).A poc a poc, els atacs s'han anat endollant i tots dos equips han mantingut un frec a frec sense que cap dels dos conjunts pogués agafar grans diferències i el matx ha arribat 34-33 al descans.

A la represa ha colpejat primer elMoraBanc, però la Penya ha respost amb un 8-0 de parcial per tornar a posar-se per davant. Llavors ha aparegutAmineNoua, autor de 16 punts al tercer quart, per liderar els tricolors en un quart que ha acabat 57-61. Elstricolorshan mostrat els seus millors moments arribant a marxar de vuit punts a l'inici de l'últim període, però la Penya no deixava escapar elMoraBanci el duel entrava a l'últim minut amb el 71-72. Quan el més calent era a l'aigüera, però, els tricolors s'han mostrat serens i encertats i han acabat enduent-se la victòria per 73-79

Els tricolors se centren ara en l'estrena de l'Eurocupque arribarà elpròxim dimecresa la pista delLokomotivKuban, mentre que dissabte tornarà l'ACBamb la visita del ValènciaBasketde Joan Peñarroya al Poliesportiu.