Caetano i Balart, 81è i 82è a la general de la Titan Desert

Caetano i Balart durant una de les etapes.INSTAGRAM

Dani Caetano i Edu Balart van finalitzar en 81a i 82a posició a la Titan Desert, que va acabar ahir al desert del Marroc. Els competidors van haver de completar l’última etapa de 74 quilòmetres i 617 metres de desnivell positiu entre Erg Chebbi i Maadid.

De la seva banda, Ramon Aranda va cloure en la posició 247, un lloc per davant del seu company al Quality Team, Antoni Ramírez. Amb la d’ahir, Aranda va completar la seva 18a Titan Desert (és l’únic corredor juntament amb Ramón Espelt que ha acabat totes les edicions), i també ha corregut una Titan Tropic i una Titan Arabia.

La victòria final a la Titan Desert va ser per al suís Konny Looser, que va dominar la prova de principi a fi i que va avantatjar en poc més de quatre minuts l’exciclista professional basc Haimar Zubeldia. El podi va completar-lo Guillem Muñoz. Pel que fa a la prova femenina, el triomf va ser per a la debutant a la Titan Desert Ariadna Ródenas, que va superar en 13 minuts Sílvia Roura, i en més de mitja hora Ramona Gabriel.