Gran victòria dels isards per encetar l'Europeu

L’estrena a la banqueta del tàndem Alieu-Barbière, molt positiva

L'expedició andorrana va celebrar amb molt d'entusiasme el triomf davant Turquía.RUGBY ANDORRA

La selecció va estrenar-se de la millor manera en el campionat d’Europa de la Conferència 2 Sud i ho va fer amb una victòria davant Turquia per 12-22. En l’estrena del tàndem tècnic Paul Alieu i Thierry Barbière, els isards van oferir un bon joc, amb fins a nou jugadors nous –dos en el quinze titular– i no van acusar que feia prop de dos anys que no competien, dominant des del principi.

De fet, al descans es va arribar amb un clar 0-11 a favor dels isards, després d’una marca de Sam Franken transformada per Thibaut Trape i una penalitat que el mateix jugador va transformar. A la represa, una nova penalitat de Thibaut Trape va col·locar un parcial de 0-14, arrodonit amb una molt bona defensa dels andorrans. Poc després, però, la selecció turca es va refer i va reaccionar convertint dos assajos en 10 minuts i van retallar distàncies fins a posar-se a només dos punts, 12-14. Finalment, tot i que els isards tampoc han patit excessivament pel resultat, una marca de Bastien Trape va poder sentenciar el marcador amb el 12-22 que no s’ha mogut, ja que Thibaut Trape no va encertar en la transformació. El pròxim partit de la selecció en aquest campionat d’Europa serà el pròxim dia 30 a l’Estadi Nacional contra Bòsnia-Hercegovina.