gimnàstica

Visita del president de la Federació Internacional

El president de la FIG, Morinari Watanabe.FIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG), el japonès Morinari Watanabe, va realitzar ahir una visita oficial al país en què va reunir-se amb diverses institucions. La primera aturada va ser al Poliesportiu d’Andorra, on la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) va ensenyar-li les instal·lacions amb l’objectiu de poder acollir properament una competició de nivell, una proposta que va ser rebuda positivament per part de Watanabe.

Posteriorment, la delegació va desplaçar-se al pavelló de la Margineda per veure l’entrenament de l’equip nacional (amb Maria González, Berta Miquel i Carla Amorós), i també el conjunt que participarà a l’Europeu de Moscou, on Watanabe va mostrar-se “gratament sorprès” pel gran nivell de les gimnastes.

Per últim, el president de la FIG, Morinari Watanabe, i la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez, van mantenir dues reunions, una primera amb els membres del Comitè Olímpic Andorrà, i una altra amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.

tracking