La Fundació del Barça, al Principat

El vicepresident de l’entitat voldria realitzar un programa perquè persones amb discapacitat puguin fer esport

Alfons Godall durant l'entrevista al programa 'Parlem-ne', de Diari TV.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El vicepresident de la Fundació Futbol Club Barcelona, el resident al país des de fa un any Alfons Godall, va manifestar la intenció que l’organisme pugui desenvolupar algun dels programes socials que realitza al Principat, tal com va explicar ahir en una entrevista al programa Parlem-ne, de Diari TV. Godall havia estat vicepresident del club blaugrana durant el primer mandat de Joan Laporta (entre el 2003 i el 2010) i a l’estiu es va saber que tornava a l’entitat com a vicepresident de la fundació. Sobre les possibles accions que es podrien dur a terme al país, l’economista i empresari va assenyalar que “com a pare d’una persona amb necessitats especials m’agradaria fer un programa perquè persones amb discapacitat poguessin fer el seu esport preferit a Andorra, en el marc d’un campus esportiu o un programa d’estiu, però això és una idea, s’ha de parlar i avaluar i hi ha també altres opcions”.

Tots aquests aspectes començaran a resoldre’s a partir de demà, quan està previst que es constitueixi el nou patronat de la Fundació Futbol Club Barcelona. Més enllà de Godall, en aquest nou patronat hi haurà més presència andorrana, ja que el vicepresident va avançar que una dona del país entrarà dintre de l’òrgan rector com a patrona. A més, també es preveu que hi hagi persones del país dintre de la comissió social del club. Durant els últims anys, Andorra havia estat present a la comissió de penyes en les figures dels lauredians Cerni Areny i Manel Torrentallé.

Descontent amb Koeman

Godall també va fer una anàlisi de la situació esportiva per la qual passa el club i va mostrar la seva sorpresa per la ratificació que el president, Joan Laporta, va fer de Ronald Koeman. “M’hauria agradat un revulsiu a la banqueta”, va assegurar, i va afirmar després que “jo m’esperava un canvi a la banqueta durant aquesta aturada de seleccions i pensava que les declaracions de Laporta responien a donar-li ànims abans d’un duel important, però ara no ho tinc tan clar perquè va ser molt clar davant de la premsa”.

Sobre els possibles candidats a rellevar Koeman si se l’acaba destituint, va afirmar que “a mi com a soci m’agrada molt Xavi perquè ha mamat l’estil Barça i podria ser una bona opció”. Godall va referir-se a la possible recepta per sortir de la crisi del club i va afirmar que “reconstruir així és complicat perquè no estem en condicions de fer un gran fitxatge”, i va afegir que “el Barça té capacitat de regeneració total i des que entri una direcció esportiva nova ha de ser un projecte nou i això implica una renovació important de la plantilla amb gent nova i amb sortides”.

Crítiques a Tebas

El vicepresident de la Fundació Futbol Club Barcelona també va criticar el president de LaLiga, Javier Tebas, i va dir que “amb l’apropiació que fa dels ingressos dels grans juga amb foc perquè la Superlliga potser s’acaba fent”, i va cloure que “no pots desplomar la gallina que pon els ous per vestir les que no en donen”.

tracking