'roller-ski'

Irineu Esteve s'endú la victòria al Trofeu Sportful

Irineu Esteve, al podi del Trofeu Sportful.FAE

Irineu Esteve va endur-se el cap de setmana passat la victòria al Trofeu Sportful de roller-ski que es disputa a la localitat italiana de Feltre. Amb aquesta, el fondista de la FAE ja suma tres victòries en aquesta competició que se celebra al país transalpí.

Esteve va completar els 9,5 quilòmetres del recorregut amb un temps final de 30’48”3, i va imposar-se a dos corredors locals, Elia Barp, que va entrar a 1’14”9, i Fabio Longo, que va creuar la línia de meta a 1’18”1. L’esquiador segueix posant-se a punt per a l’inici de la Copa del Món, previst per a final de novembre a Finlàndia.

També va participar en el Trofeu Sportful de roller-ski el jove Quim Grioche, que va ser 52è de la general a 7’01”5 d’Esteve, i que va classificar-se també en el lloc 12è de la cursa sub 20 masculina.

A la prova femenina, Carola Vila va poder aconseguir un Top 10 després de classificar-se en desè lloc amb un registre de 42’20”1, a quatre minuts i mig de la vencedora, que va ser la corredora local Francesca Franchi. Gina del Rio va ser 27a de la general i tercera sub 18.