futbol sala

Doble compromís de la selecció contra Malta

El combinat andorrà va entrenar-se dimecres per darrer cop al país abans de viatjar.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol sala ja es troba a Malta, on avui i demà disputarà dos amistosos que serviran per encarar i preparar una mica més la propera cita oficial, el Premundial la primavera vinent. Aquests dos compromisos internacionals serviran perquè el jove bloc andorrà comenci a emmotllar-se i a competir. El seleccionador, Talín Puyaltó, va comentar abans de viatjar que “tenim un equip molt jove i ens anirà molt bé per obtenir experiència. Tenim un equip molt nou, amb molt futur per davant i fins i tot jugadors que debuten”.

En aquest sentit, el tècnic s’ha emportat a aquesta doble cita de Malta a Aitor, Aleix Giménez i Max Pons com a porters. Com a tanques viatgen Mesquita, Marc Massana i Oriol Rodríguez. Aaron Guirao, Brayan, Omar, Jose Segura i Rogerio jugaran per les ales, mentre que Arnau Rodríguez, Guillem Castro i Cristian Regalo seran els pivots. Hi haurà alguns debuts, com el del porter Max Pons o Jose Segura, Guille Castro i Rogerio. Alguns van ser a l’amistós contra el Tolosa, però a Malta disputaran els primers minuts en un partit entre seleccions. Tot i ser a principi de temporada, l’equip té clar que tota aquesta preparació servirà molt a l’hora d’afrontar la cita oficial. Malta serà una bona prova de foc, tal com va apuntar el porter Aitor Rubio. “Malta ha millorat molt com a selecció. Serà una bona oportunitat per mesurar-nos davant un equip contra el qual teòricament podem jugar de tu a tu”.

El combinat tricolor va realitzar dimecres al vespre la darrera sessió preparatòria abans de viatjar a Malta, on ja es troba des d’ahir. Després d’aquest doble amistós d’avui i demà, el combinat maltès tornarà la visita a Andorra amb dos amistosos més el mes de novembre amb horaris, dates i emplaçament encara per acabar de decidir.

tracking