L'UE Santa Coloma derrota l'UE Sant Julià i se situa líder en solitari (1-2)

Va aprofitar l’empat entre Inter Escaldes i Atlètic Escaldes per liderar la taula

Els jugadors de l'UE Santa Coloma celebren un gol.XAVI MIRÓ / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’UE Santa Coloma és el nou líder en solitàri de la Lliga Multisegur Assegurances després d’imposar-se per 1-2 a l’UE Sant Julià i aprofitar l’empat sense gols entre l’Inter Escaldes i l’Atlètic Escaldes en un duel igualat però que va acabar en taules. Al duel matinal, Sebas Bertrán va avançar els groc-i-negres, però Miguel Ruiz va igualar el duel pels lauredians abans del descans. A la represa, però, Eric de Pablos va aprofitar una centrada al segon pal per anotar el gol del triomf i del lideratge.

A més de l’Inter Escades, també té quatre punts l’UE Engordany, que ahir va empatar 1-1 contra l’UE Santa Coloma. Guillaume va avançar els colomencs, i Nájera va empatar el partit. En l’altre duel de la jornada, l’FC Ordino va golejar el Carroi per 1-5 amb gols de David Corominas (2), Alfi, Bernat i Pedro Muñoz. Borja Marza va fer el gol de l’honor per al Carroi al tram final.

A la Lliga Unida, el Jenlai no va jugar per segona jornada consecutiva ja que segueix sense tenir les llicències validades per poder disputar els partits. El duel contra la Massana es va suspendre i el Jenlai encara no ha debutat.

tracking