Bàsquet

Massa Madrid per al MoraBanc (58-86)

Un MoraBanc Andorra encara verd cau de manera contundent contra el Reial Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va perdre 58 a 86 contra el Reial Madrid al Poliesportiu en un duel en què la festa que va suposar el retorn del públic al Poliesportiu no es va poder arrodonir amb la victòria davant d’un conjunt blanc que va imposar la seva qualitat i es va acabar enduent el triomf del Principat.

El d’ahir no era un dia més, el d’ahir era especial, i era un primer pas per al retorn a certa normalitat després del maleït virus. La gent tenia ganes de bàsquet i va demostrar-ho des d’abans que arrenqués el partit amb un Poliesportiu que ressonava com poques vegades ho havia fet tot i no estar al cent per cent de la seva capacitat, i tot i el mal inici de l’equip, que va veure com en un tres i no res el Madrid es posava 0 a 10 i obligava Ibon Navarro a demanar temps mort amb tot just dos minuts i mig de joc. Els tricolors van buscar la reacció des del triple arribant a posar-se a dos punts, però una nova embranzida madridista va tornar a posar distància (14-21).

Avisava Ibon Navarro dijous que a l’equip li faltava temps i que havia de vigilar que el retorn del públic no es convertís en sobreexcitació, i això és el que va semblar a l’inici del segon quart. A més, l’equip no va aconseguir tancar el rebot, una de les claus que havia explicat el tècnic, i això va fer que els blancs arribessin al descans 30 a 38.

A la represa, els tricolors van intentar-ho amb més cor que cap liderats per Jelínek, però al final, quan al davant Hanga et fa tres triples seguits en tres atacs, o Tavares domina la zona com qui obre la porta de casa, poca cosa hi ha a fer. Els blancs van anar obrint forat amb diferències superiors als 20 punts i es van acabar enduent la victòria sense despentinar-se gaire, especialment a la segona meitat.

La millor notícia del partit d’ahir, més enllà del retorn del públic, és que sembla que Moussa a poc a poc va tornant. Encara està lluny, lògicament de la seva millor versió, però ahir ja se’n van veure algunes pinzellades amb l’energia i el lideratge que va tenir per moments sobre el parquet.

Això, però, no s’atura i l’equip ja marxa avui cap a Madrid, per jugar demà contra el Fuenla.

El Reial Madrid va trencar el partit en el tercer quart.

Moussa Diagne entrant a cistella davant l'oposició de Walter Tavares.

tracking