La federació intensifica l'aposta pels 'sevens'

Christian Quintane serà el nou mànager i seleccionador masculí

Marc Abelló, Dani Raya i Christian Quintane.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) referma l’aposta pel rugbi de set amb l’objectiu clar a curt termini d’aconseguir una medalla als Jocs dels Petits Estats de Malta 2023, i repetir a Andorra 2025 si aquesta modalitat entra dins del programa de competició.

Per fer-ho, la FAR ha incorporat Christian Quintane com a mànager esportiu (ha estat sis cops campió de França d’aquesta disciplina i també té experiència internacional), amb l’objectiu de coordinar el sistema de joc i la manera de treballar de totes les categories en la modalitat de sevens. A més, Quintane també farà de seleccionador masculí, mentre que Marc Abelló es mantindrà com a tècnic de l’equip sènior femení. A més, Christian Cerqueda i Nàdia Olm dirigiran els equips sub 18 masculí i femení, respectivament.

Una de les novetats serà que es farà treball mensual de rugbi de set en lloc de centrar-se només en aquesta modalitat a final de temporada. La primera pedra de toc per a aquest nou projecte tindrà lloc a l’estiu, quan es disputi l’Europeu de les diferents categories.

tracking