x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Hoquei patins

Un empat i una derrota d'Andorra contra Astúries

La selecció femenina absoluta va endur-se un empat i una derrota en els partits amistosos que va disputar ahir a Astúries
La selecció femenina en el segon dels partits.

La selecció femenina en el segon dels partits.

La selecció femenina en el segon dels partits.

FAP
Actualitzada 19/09/2021 a les 09:45
La selecció femenina absoluta va endur-se un empat i una derrota en els partits amistosos que va disputar ahir en un torneig a Astúries al Centre de Tecnificació de Riaño.
El combinat dirigit per Juan Sebastian va aconseguir empatar 1-1 al duel disputat al migdia contra la selecció d'Astúries amb diana de Laia Puigdemasa. Al partit que es va jugar a la tarda a la mateixa instal·lació contra el CP Patilanon, no va poder evitar la derrota i va acabar perdent per 4-1 (el gol d’Andorra va ser de Txell Dilmé), on el conjunt de l'OK Lliga Plata va demostrar la seva superioritat i major rodatge.

Els dos amistosos celebrats ahir van servir al combinat nacional per seguir donant continuïtat als entrenaments que ve celebrant la selecció femenina en els últims mesos per posar-se a punt de cara al futur. Juan Sebastian va comptar amb Mariona Vila, Martina Costa, Meritxell Dilmé, Anna Yu López, Jana Sánchez, Júlia Formentí i Laia Puigdemasa de l’Andorra HC, a més de Mariona Escoda (Igualada HC) i Carmina Muñoz (CP Torrelles).
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts