La selecció femenina de 15 s'estrena amb victòria a Còrsega (17-31)

Les noies de Dani Raya sumen un triomf a domicili en el primer partit de la seva història

La selecció femenina de rugbi de 15, abans del duel contra Còrsega.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció femenina de rugbi de 15 va endur-se un triomf d’Ajacció contra el combinat de Còrsega en el primer partit de la seva història. Les noies de Dani Raya van arrencar perdent, però un assaig de Celia Palumbo amb transformació posterior de Cris Modesto va situar el 7-7 al marcador, tot i que un nou assaig del Còrsega va deixar el duel 12-7 abans del descans.

A la represa, Nona va empatar a 12 amb un nou assaig, i Noe Paüls va capgirar el marcador fins al 12-17. Les franceses van poder igualar el duel de nou, però un nou assaig, en aquest cas de Xenia Torres amb transformació de Cris, va situar el 17-24 a l’electrònic. Andorra encara va tenir temps de fer un nou assaig per acabar deixant el marcador definitiu en 17-31.

Després del partit, el seleccionador Dani Raya va manifestar que “estem molt contents del partit de les noies, ha estat molt dur físicament perquè hi havia un equip molt compacte, dur i amb experiència al davant”, i va afegir que “nosaltres som un equip jove i ens ha costat entrar al partit, però hem intentat construir el nostre joc, i al final la valoració és molt positiva”. Per últim, Raya va cloure que “hem vist un equip amb moltes ganes i estem molt satisfets d’aquest primer partit, i aquest és un gran pas per seguir treballant i també per seguir creixent”.

EL NOU PROJECTE DEL VPC S'ESTRENA CONTRA EL TOULOSE

El nou projecte del VPC Andorra comandat per Jean Arnaudin s’estrenarà aquesta tarda a la lliga d’Honor d’Occitània amb la vista al camp del Toulose Lalande Aucamville a partir de les 17.00 hores. Els tricolors només han pogut disputar dos partits durant la pretemporada pels casos de Covid detectats als rivals i encetaran el curs amb l’objectiu d’assolir la fase d’ascens per pujar a Federal 3.

tracking