El MoraBanc fitxa per a dos mesos el pivot Arteaga

El MoraBanc reforça el joc interior amb la contractació per a dos mesos de l’expivot del Movistar Estudiantes

Víctor Arteaga arriba a Andorra per reforçar el joc interior i romandrà almenys dos mesos al MoraBanc.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra reforça el joc interior amb l’arribada com a temporer del pivot manxec Víctor Arteaga, format al planter del Reial Madrid i que ha jugat les darreres cinc temporades a les files del Movistar Estudiantes. Arteaga, de 29 anys i 2,14 metres d’alçada, estava fent la pretemporada amb el Breogán de Lugo, un cop desvinculat de l’equip estudiantil. Amb Nacho Llovet i Diagne fora de combat durant alguns dies, Babatunde Olumuyiwa és l’únic pivot pur, amb Conor Morgan en la figura de 4, i semblava necessari reforçar aquesta posició.

Per aquest motiu, el club tricolor ha decidit curar-se en salut i ampliar la rotació amb l’arribada d’Arteaga, un jugador que, tal com va comentar el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, “coneix bé la lliga i en aquest moment ens pot ajudar molt, perquè arribarà en forma i ens podrà donar un resultat immediat”. Solana va afegir que “Arteaga ja ha demostrat el que és capaç de fer a l’ACB i és un home gran que ens anirà molt bé”. El pivot de Conca ha disputat 181 partits a la Lliga Endesa amb una mitjana de 5,9 punts, 3,4 rebots, 0,5 taps i 6,5 de valoració per partit, Curiosament, la darrera temporada, la de l’històric descens a l’infern de la LEB Or de l’Estudiantes, ha estat la millor de les que ha jugat Arteaga a la màxima categoria, amb 6,8 punts i 4,9 rebots. El nou pivot tricolor es va formar al Reial Madrid i després va anar cedit al Valladolid. També va militar al CEDA Guadalajara i a l’UCAM Múrcia, que el va cedir al Força Lleida abans de tornar a Múrcia. A més, Arteaga ha estat internacional amb Espanya a les finestres FIBA.

Calma amb diagne

Tot i la decisió de la direcció esportiva de reforçar el joc interior, la situació de Moussa Diagne no és gens preocupant. Conèixer que el pivot senegalès és baixa, donats els antecedents, pot encendre l’alarma i espantar qualsevol, però des del club es mostra una tranquil·litat absoluta. Després de la inactivitat, Diagne ha patit una lesió muscular al bessó de la cama dreta que s’emmarca dins de la normalitat d’un esportista que, malauradament, ha estat gairebé dos anys mal comptats sense competir. No és res més que això i, fins i tot, s’espera que Moussa ja pugui entrenar dilluns o dimarts, encara que el club no va definir una data de tornada per al jugador. Recuperat Nakic –ja va jugar contra el Manresa– el que sembla clar és que Diagne i Llovet són baixa segura per al darrer partit de pretemporada, demà a Tolosa contra el Pau Orthez, en què el nou reforç, Víctor Arteaga, podria ja disposar dels primers minuts com a jugador del MoraBanc Andorra.

tracking