La sub 21 cau amb un home menys contra Eslovènia (0-1)

La sub 21 cau contra Eslovènia després de jugar 40 minuts amb deu per una expulsió rigorosa

La sub 21 va tenir les millors ocasions de la primera meitat.FAF / XAVI MIRÓ

La selecció sub 21 de futbol va caure per 0 a 1 contra Eslovènia a l’Estadi Nacional a la tercera jornada del Preeuropeu de la categoria en un duel en què va merèixer molt més a la primera meitat, però on es va acabar veient condemnada per una expulsió més que rigorosa d’Izan Fernàndez a l’inici de la segona meitat per doble targeta groga. De fet, l’àrbitre va ser un dels protagonistes del matx, ja que el partit se li va escapar de les mans per moments i va acabar ensenyant 12 amonestacions i una vermella.

Els nois d’Eloy Casals van sortir molt més endollats a l’inici provocant tres córners quan ni tan sols s’havia arribat als deu minuts de joc. A més, més enllà de la creació ofensiva, els tricolors pressionaven molt bé la sortida de pilota visitant, fet que feia que Eslovènia pràcticament no tingués la pilota. Izan va provar-ho amb una jugada individual, però el porter Turk va evitar el gol, igual que en una rematada posterior d’Adrian Gomes. El visitants ho intentaven a pilota aturada però sense provocar gaires dificultat a Jon Rodríguez, i el duel va arribar al descans amb empat sense gols tot i el domini de l’equip nacional sub 21.

A la represa, però, van arribar les dues jugades que van canviar el partit després que Izan Fernàndez veiés dues grogues en tot just quatre minuts. La primera va ser al 48 després d’una falta que s’hauria pogut resoldre sense amonestació, i poc després va veure la segona per haver simulat, suposadament, un penal. Eslovènia va aprofitar-ho i Stojinovic va fer el 0 a 1 al minut 60 a la sortida d’un córner quan Andorra encara s’estava adaptant a la inferioritat numèrica.

Els nois d’Eloy Casals no van donar-se per vençuts i van anar per l’empat, però els visitants van saber defensar bé la seva renda i es van endur els tres punts.

La sub 21 descansa ara fins a l’octubre, quan afrontarà una doble cita, el dia 7 a Albània, i el dia 11 a l’Estadi Nacional davant d’Anglaterra.

LA SELECCIÓ ABSOLUTA VISITA HONGRIA EN QUADRE

La selecció absoluta s’enfrontarà dimecres a Hongria al Pukas Arena (20.45 h) i ho farà amb quatre baixes importants en defensa, ja que Marc Vales, Marc Rebés, Christian Garcia i Chus Rubio no podran disputar el partit perquè van veure la segona groga del cicle diumenge contra Anglaterra i hauran de complir un partit de sanció. En canvi, Koldo Álvarez de Eulate podrà recuperar Marc Pujol i Jordi Aláez, que no van ser presents, també per sanció, contra el combinat anglès. Sobre les baixes, el seleccionador va destacar que “serà una oportunitat per a altres jugadors, però segur que els trobarem a faltar”. El combinat hongarès arribarà al duel contra Andorra necessitat de punts, ja que diumenge va perdre contra Albània per 1 a 0 amb gol de Broja.