Curses de muntanya

Canillo, capital de maratons a la muntanya

Carola Vila i Miquel Corbera, guanyadors de la mitja marató de 21 quilòmetres

Canillo, capital de maratons a la muntanyaFAM

Aida Pérez, en categoria femenina, amb un temps de 6h02’02” i Martí Lázaro (4h49’55”) en la masculina van ser els guanyadors de la prova reina, la marató –42 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu–, corresponent a la primera edició de la Canillo Trail Races que es va disputar ahir. Els més de 50 participants de la marató, prova puntuable per a la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra, van haver de completar un traçat molt variat passant per la vall de Montaup, la vall del Riu, Siscaró o cabana Sorda. Sara Ricart i Elisa Mas van completar el podi femení, mentre que els dos corredors de la FAM, Lluís Sanvicente i Sintu Vives van acompanyar Lázaro al podi travessant la línia de meta en segona i tercera posició amb uns temps de 5h26’58” i 5h27’21”, respectivament. En la mitja marató, també puntuable per a la Copa d’Andorra, gairebé 90 atletes van completar el circuit, amb un recorregut similar al de la marató. Miquel Corbera es va imposar amb autoritat a la categoria masculina completant el traçat en un temps final de 2h16’39”. Oriol Olm va ser segon i Lucas Mouret, tercer. En dones, triomf de Carola Vila (2h45’35”), Ariadna Fenés va ser segona (2h48’36”) i Roser Español, tercera amb 3h00’16”.

Aida Pérez, Sara Ricart i Elisa Mas van formar el podi femení en la marató.