Futbol sala

El Sideco FC Encamp, preparat per a una nova Lliga de Campions

L’Apoel, el Doukas i el Diamant Linz seran els rivals del conjunt que dirigeix Òscar Guerrero

El Sideco FC Encamp va proclamar-se campió de la Lliga Viatges Pantours.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco FC Encamp viatjarà aquesta setmana a Grècia per afrontar la seva 15a participació en la Champions League de futbol sala. El conjunt encampadà s’enfrontarà a l’Apoel xipriota, el Doukas grec i el Diamant Linz austríac al grup G de la ronda preliminar de la competició europea, i es convertirà en el tercer equip de tota Europa que més cops ha disputat la Lliga de Campions, només darrere del Kairat Almaty del Kazakhstan i de l’Araz de l’Azerbaidjan.

L’equip que dirigeix Òscar Guerrero ha estat entrenant les últimes setmanes, i el tècnic va explicar al Diari que “hem pogut treballar bé, tot i que amb les limitacions de no ser un equip professional, però estem amb il·lusió”, i va afegir que “no hem fet cap amistós i hem enfocat la feina en l’aspecte físic i tàctic”.

A nivell de plantilla, Guerrero no podrà comptar amb Juli Sánchez ni René Borrás, que van lesionar-se de gravetat al tram final de la temporada passada, però sí que seguirà l’exfutbolista de l’FC Barcelona i el Reial Madrid, Javier Saviola. A més l’equip s’ha reforçat amb sis fitxatges per afrontar aquesta nova aventura europea.

Pel que fa als rivals, Guerrero va assenyalar que, “a priori, la lògica diu que l’Apoel és el rival més fort i serà l’equip a batre, i el conjunt grec també serà molt complicat pel fet de jugar a casa”, a més, va afegir que “sobre el paper, el Linz hauria de ser el més assequible, però no serà així perquè s’ha reforçat molt bé per jugar aquesta Champions”. Els encampadans debutaran dissabte contra l’Apoel, diumenge jugarà contra el Doukas i dimarts tancarà la participació contra el Diamant Linz. Tots els partits es jugaran a les 15.00 hores.

tracking