Els partits del Premundial del setembre no tindran afició visitant

La mesura s’aplicarà als duels del setembre a causa de la pandèmia

Afició turca en un duel a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UEFA i la FIFA van confirmar que els partits del Premundial que es disputin durant l’aturada del setembre no podran tenir públic visitant per evitar l’expansió del coronavirus. Aquesta decisió afectarà la selecció absoluta per als tres propers partits, quan rebi el San Marino el dijous 2 de setembre a l’Estadi Nacional, i quan es desplaci a Londres per jugar a Wembley contra Anglaterra el diumenge 5 de setembre, i a Budapest per jugar al Puskas Arena contra Hongria el dimecres 8 de setembre.

De moment, aquesta mesura s’aplicarà només durant l’aturada del setembre, i la voluntat és que es pugui permetre la presència de públic visitant als partits de l’octubre, quan la selecció rebi a l’Estadi Nacional Anglaterra, un combinat que acostuma a portar nombrós públic als seus desplaçaments.

D’altra banda, segons va confirmar la FA (Federació Anglesa), el partit entre Anglaterra i Andorra que se celebrarà a Wembley es podrà disputar amb la presència de la totalitat de les localitats disponibles de l’estadi londinenc, que té capacitat per 99.000 persones. Serà el segon cop que el combinat nacional jugui a Wembley després de fer-ho en un partit especial el 2009 que va suposar la retirada com a futbolista internacional de l’actual seleccionador, Koldo Alvárez de Eulate, i de Toni Lima i Juli Fernàndez.

MARC REBÉS MARXA AL BEAUCAIROIS

L’internacional Marc Rebés abandonarà l’FC Santa Coloma per incorporar-se a l’Stade Beaucairois 30 de la Nationale 3 francesa. El migcampista ha jugat les nou últimes temporades a les files del conjunt colomenc, on va debutar en competició europea just el dia en què feia 18 anys. Ara, però, deixarà el club de la seva vida per iniciar una aventura internacional a les files de l’Stade Beaucairois 30, que milita a la cinquena divisió del sistema de lligues de França. La National 3 està dividida en 12 grups, i el Beaucairois 30 competeix al grup de la Nova Aquitània amb rivals com el filial del Girondins de Bordeus, el Génet Anglet, el FC Tartas ST Yaguen o l’UA Cognac.

tracking