L'FC Andorra s'estrena a casa (2-0)

L’FC Andorra supera 2-0 l’Atlètic Escaldes en el primer partit a l’Estadi Nacional

El partit es va disputar al matí a l'Estadi Nacional, on els tricolors jugaran aquesta temporada i la vinent.FC ANDORRA

L’FC Andorra va estrenar el seu periple a l’Estadi Nacional amb una victòria 1-0 contra l’Atlètic Escaldes al setè duel de pretemporada que disputa l’equip tricolor. Els homes d’Eder Sarabia van dominar clarament el partit davant d’un conjunt escaldenc que no va donar cap tipus de concessió als tricolors. Els gols de Carlos Martínez i Rubén Bover al tram final van sentenciar un duel marcat també pel fort calor.

El duel va començar espès (fruit potser de la sufocant calor) i amb minuts de tempteig entre tots dos equips per mesurar forces, i la primera arribada amb un cert perill va ser per a l’FC Andorra després d’una paret entre Zourdine i Riverola, tot i que la posterior passada de la mort del senegalès no va trobar rematador. Gairebé tot el perill dels d’Eder Sarabia arribava per la banda esquerra, com una nova internada de l’extrem africà.

L’Atlètic Escaldes intentava sortir ràpid a la contra sense gaire èxit, però els tricolors van posar una marxa més que va estar a punt de fer-los obrir el marcador, però Àlex Ruiz va poder treure la rematada de Manu Nieto. També va provar-ho el jove Eric Cañete amb un tir llunyà, però el marcador no es va moure a la primera meitat.

A la represa, Sarabia va canviar tot l’equip (amb l’única salvetat de Marc Pedraza) i l’FC Andorra va estar a punt d’avançar-se als dos minuts, però la rematada de cap de Sergio Molina tot sol a la frontal de l’àrea petita va anar massa fluixa. Els tricolors tenien els seus millors minuts, tot i que sense ocasions gaire clares, fins que Carlos Martínez va obrir el marcador al minut 80. El killer va rematar amb el cap una centrada de Marc Ferández pocs instants després de gaudir d’un parell d’ocasions clares, i pocs minuts després Rubén Bover va tancar el partit amb un magistral tir de falta.

Els tricolors encaren la recta final de la pretemporada i disputaran dos amistosos més aquesta setmana. Divendres s’enfrontarà al Lleida al Trofeu Emili Vicente a la capital del Segrià, mentre que dissabte l’FC Andorra tancarà els duels de preparació al camp del Sabadell.

"CREC QUE HEM MILLORAT JUGANT AL NACIONAL"

Eder Sarabia, el tècnic de l'FC Andorrava assenyalar sobre l’estrena a l’Estadi Nacional que “crec que hem millorat aquí i estem jugant a un estadi preciós i al centre del país”, i va afegir que “encara que a Encamp ens han tractat d’una manera espectacular, crec que hem fet un pas endavant, tothom ens està ajudant i ara ens estem adaptant”. De la seva banda, Roger Riera va assenyalar que “l’estadi està molt bé i creiem que jugar aquí ens afavoreix”.

Carlos Martínez després d'anotar l'1-0 a l'Estadi Nacional.