Renovació de l'FC Ordino pel retorn a PrimeraFC ORDINO / m4rv_d3sign

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Ordino torna a la Lliga Multisegur Assegurances després d’un any a la segona categoria del futbol nacional, i ho farà amb un projecte totalment revolucionari amb 16 fitxatges respecte a l’equip que va aconseguir l’ascens directe amb només un punt de diferència sobre l’FS La Massana.

Després que el club passés a estar dirigit per l’empresa Esponsorama (lligada també al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa) amb l’expilot i empresari Rubén Xaus com a cara visible, l’entitat va engegar un nou projecte amb l’objectiu clar de consolidar-se a la Lliga Multisegur, i passar a ser un habitual a les prèvies de competició europea a l’estiu. Per fer-ho, el club va posar la primera pedra amb l’arribada d’un nou tècnic, Jesús Barón, que havia entrenat anteriorment a la lliga a l’UE Sant Julià.

Pel que fa a la confecció de la plantilla, la gran majoria de futbolistes arribaran nous al projecte, ja que només van renovar respecte al curs passat Miguel Braz, Hector Urrunaga, Jefferson Martins, Angel Zarioh i David Forné. Pel que fa a les noves incorporacions, han arribat futbolistes procedents d’altres equips de la Lliga Multisegur com Joao Teixeira, David Corominas, Josele Aguilar, Rodrigo Vergara, Ismael Guzman, David Martins, Lucas Maciel, Xavi Carmona o Aarón Martínez, però el club també ha buscat al mercat espayol amb fitxatges de Pablo Orea, arribat des del futbol valencià, o Mahamadou Camara, que havia militat a les files del Vilassar de Mar.

D’altra banda, després d’haver solucionat els seus problemes amb els impagaments, l’UE Engordany també prepara la nova temporada amb l’arribada de l’entrenador francoalgerià Bahloul Djilali, i el fitxatge de Diego Nájera.

tracking