L'FC Andorra supera l'Atlètic Escaldes en l'estrena a l'Estadi Nacional

El conjunt tricolor ha sumat la cinquena victòria de la pretemporada en imposar-se per 2 a 0

Carlos Martínez remata per marcar el primer golFCA

L’FC Andorra ha sumat la cinquena victòria de la pretemporada després d’imposar-se 2-0 a l’Atlètic Escaldes en el primer partit que disputa a l’Estadi Nacional. Les dianes de Carlos Martínez i Rubén Bover al tram finalhan animat un partit que havia estat molt ensopit per moments.

Després d’uns primers minuts de tempteig, la primera arribada amb perill ha estat per a l’FC Andorra amb una paret entre Riverola i Zourdine amb passada de la mort posterior del senegalès que no ha trobat rematador, i poc després ho ha provat Iván Gil amb un tir llunyà que ha sortit força desviat. L’Atlètic Escaldes, de la seva banda, intentava fer mal a la contra però sense cap arribada clara.

L’FC Andorra ha posat una marxa més i Manuel Nieto ha estat a punt de fer el primer després d’una rematada a boca de canó dins de l’àrea que ha tret Àlex Ruiz de manera espectacular, i posteriorment ho ha intentat Cañete amb un xut llunyà que ha tocat a un defensa i ha complicat el porter de l’Atlètic Escaldes.

Els tricolors dominaven totalment el partit però els faltava un punt de precisiói les interrupcions per alguns problemes físics o algunes faltes tampoc ajudaven a que el duel tingués un ritme alt i s’ha arribat sense gols al descans.

A la represa, Sarabia ha canviat a tot l’equip amb excepció de Marc Pedraza i Sergio Molina ha estat a punt de fer l’1-0 per a l’FC Andorra als dos minuts, però la seva rematada de cap, sol a la frontal de l'àrea petita, després d’una centrada d’Hector Hevel ha anat massa fluixa i centrada a les mans de Víctor López. Els tricolors han fet una passa endavant i han assetjat la porteria dels escaldencs, tot i que sense tornar a gaudir de cap ocasió clara. L’Atlètic Escaldes també es deixava veure en atac, com en un contracop conduït per Garrido que ha acabat amb un xut massa alt. Els tricolors han respost amb una nova arribada, en aquest cas en les botes de Carlos Martínez, però la seva rematada ha sortit fregant el pal.

Pocs minuts després, però, el killer català no ha fallat i ha aprofitat una centrada des de l’esquerra de Marc Fernández per fer amb el cap l’1-0 que obria el marcador. El davanter ha tingut encara un parell d'ocasions mésperò no s’ha mostrat tant encertat, tot el contrari que Rubén Bover, que amb un magistral tir de falta a les acaballes del partit ha fet el definitiu 2-0.

Els tricolors afronten la recta final de la preparació amb dos partits més el cap de setmana vinent contra Sabadell i Lleida, en aquest cas al Trofeu Emili Vicente, abans del debut a la Primera RFEF el diumenge 29 contra el Linares.