L'FC Andorra i l'Al-Rayyan qatarià empaten en un partit boig (3-3)

L’FC Andorra va empatar 3 a 3 contra l’Al-Rayyan de la Primera Divisió de Qatar en un partit boig. Els homes d’Eder Sarabia no van arronsar-se davant de l’equip entrenat pel francès Laurent Blanc, de superior categoria.

El duel va posar-se de cara ben d’hora per als tricolors amb el 0 a 1 de Zourdine quan encara no s’havia arribat al minut 20, marcador amb què es va arribar al descans. A la represa, Àlex Pastor va donar més oxigen als tricolors amb el 2 a 0, però en només deu minuts, dos gols de Brahimi, un de penal, van empatar el partit quan encara restava mitja hora per finalitzar el matx. Després de passar-ho malament per moments, els tricolors es van refer amb el 3 a 2 al minut 80 gràcies a Marc Fernàndez que semblaria definitiu, però un nou penal, transformat en aquest cas per al-Harazi, va situar el 3 a 3.

L’Andorra jugarà diumenge contra l’Atlètic Escaldes.