L'equip de Piqué ocupa el Nacional

Els tricolors jugaran dos duels amistosos aquesta setmana

L'equip de Piqué ocupa el NacionalFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ja ha completat la mudança i des d’aquesta setmana ja entrena a l’Estadi Nacional, la que serà la seva nova casa mentre se soluciona on ha de jugar l’entitat propietat de Gerard Piqué properament (a Prada de Moles, si el comú d’Encamp decideix tirar endavant finalment l’ambiciós projecte de reforma, o al nou camp que la Federació Andorrana de Futbol construeix a la parròquia encampadana).

Tal com havia explicat el director esportiu de l’equip, Jaume Nogués, fa unes setmanes, la intenció era entrenar a la instal·lació governamental després de tornar de l’estada de pretemporada a Alacant, i l’equip va realitzar la primera sessió preparatòria a l’Estadi Nacional dimarts i ahir va tornar a exercitar-se.

Després dels dos primers partits de pretemporada durant la concentració a Alacant, els tricolors afrontaran una doble cita a final de setmana amb els duels a domicili contra l’Hospitalet (divendres, 19.30 h) i Espanyol B (dissabte, 20.00 h). A més, l’FC Andorra també provarà l’Estadi Nacional en un matx amistós contra l’Atlètic Escaldes el 15 d’agost abans de l’estrena en competició oficial a final de mes a la Primera RFEF contra el Linares.

D’altra banda, una de les noves incorporacions que ha fet l’FC Andorra durant aquest estiu, el migcampista ofensiu procedent de l’Espanyol B Iván Gil, va mostrar la seva ambició i va manifestar que l’objectiu d’aquesta temporada és “aconseguir l’ascens”.

Entrenament de l'FC Andorra a l'Estadi Nacional.

tracking