Olimpisme

Jaume Martí valora positivament l'actuació dels esportistes als Jocs

Destaca l’11a posició de Mònica Doria, que va quedar-se “amb la mel als llavis”

Mònica Doria en una prova dels Jocs.Eurosport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Comitè Olímpic Andorra (COA), Jaume Martí, va fer una valoració positiva de la participació dels atletes del país als Jocs Olímpics de Tòquio un cop acabada la representació dels esportistes del Principat. El màxim mandatari de l’olimpisme andorrà va manifestar que “penso que l’actuació dels esportistes ha estat bona i en fem una molt bona valoració”.

Sobre Mònica Doria, que va quedar-se a tocar de la final de canoa, va assenyalar que “ho ha fet molt bé i quan vaig veure que era 11a vaig pensar que ens havíem quedat amb la mel als llavis”, mentre que respecte a Pol Moya va afirmar que “ha fet el que ha pogut perquè sortia d’una lesió, però tot i això s’ha quedat a tocar del rècord d’Andorra, així que també podem dir que ha estat una bona actuació”.

Amb Tòquio 2020 ja sent passat, des del COA es mira al futur. A principi de febrer s’iniciaran els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín, però a l’horitzó, i en un cicle més curt del que és habitual, hi ha París 2024. Sobre aquesta cita, Martí va destacar que “pinta molt bé perquè tenim esportistes joves amb qualitat”, i va afegir que “des del COA farem el que puguem i ajudarem totes les federacions perquè els joves i no tan joves es puguin classificar per a aquesta prova olímpica del 2024”. Abans de París, però, Martí va recordar que hi ha altres cites al calendari com els Jocs del Mediterrani, els Jocs dels Petits Estats, els Jocs Europeus o el Festival Olímpic de la Joventut.

tracking