surf de neu

Estevez es vol consolidar en Copa del Món

La surfista de neu assegura que nota millor progressió respecte a les darreres pretemporades

Estevez es vol consolidar en Copa del MónFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estevez es va mostrar ahir força satisfeta per la progressió que assegura estar fent respecte d’altres pretemporades. La surfista de neu va destacar ahir durant la presentació del patrocini amb Vall Banc i l’aposta de l’entitat per les seccions de la FAE d’snowboard i freestyle, que “les sensacions aquest estiu estan sent molt bones i estic notant la progressió comparat amb altres anys. Amb el Damià [Costa, preparador físic] estic notant un bon canvi i m’està anant molt bé”. Estevez continuarà a l’equip de França de Copa d’Europa, però el gran objectiu és entrar en el circuit de Copa del Món, tal com va explicar el gerent de la FAE, Carles Visa, i va remarcar la surfista. “Tot i estar entrenant en Copa d’Europa, l’objectiu continua sent la Copa del Món i per això treballem.”

Una altra de les il·lusions que tot i trobar-se a l’horitzó i no ser prioritària té present Maeva són els Jocs Olímpics d’hivern de Pequín de l’any vinent. “És el somni de qualsevol esportista”, va apuntar, però va insistir que l’objectiu ha de ser consolidar-se a la Copa del Món. “Un cop estigui ja fixa a la Copa del Món, amb els resultats necessaris, ja podria pensar en més”, va indicar. Visa va anar més enllà i va argumentar que “anar als Jocs [per Estevez] hauria de ser la conseqüència d’haver fet els deures i bons resultats a la Copa del Món”. Finalment, la surfista va comentar que “el fet que Lluís [Marín] ja no hi sigui canvia una mica, és trist, però en la meva estructura no canvia perquè mai hem estat entrenant junts”.

PRESENTADA LA NOVA SECCIÓ DE 'FREESTYLE', AMB QUATRE TALENTS

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) també aposta pel freestyle, i després de la creació de l’Andorra Freestyle Club destinat a treballar la base va presentar un primer equip format per quatre joves talents d’entre 13 i 15 anys, amb Èlia Pasquet, Nerea Fernández, Limay Tagliaferro i Nahuel Tagliaferro. Uns valors en els quals es tenen dipositades les esperances “per poder arribar una altra vegada als equips nacionals i tindre representació del país a competicions internacionals”, va explicar el tècnic de l’equip, Josep Gil. En aquest moment tots els components de l’equip són de surf de neu, però “la idea és poder enfocar-ho també al freeski en el futur”, va afegir. “És la primera vegada que tenim estructura d’snowboard i hem de lluitar per poder aconseguir el principal objectiu, que és poder competir a les FIS i fer el salt de Copa Europa a Copa del Món”, va apuntar Gil.

tracking