motociclisme

Cardelús, tercer a les sessions d'entrenament a Motorland

Xavi Cardelús arriba a la cinquena cita de la temporada del Moto2 European Championship que, aquest cap de setmana, tindrà el circuit de Motorland com a escenari, en un gran moment de forma. L’andorrà ocupa la tercera posició a la classificació provisional del campionat amb 76 punts després d’haver estat segon a Portimao a la segona cursa després d’haver-se classificat quart a la primera. Ahir va fer un bon treball a la segona jornada d’entrenaments lliures i va ser tercer amb un temps d’1’54”810, a vuit dècimes de segon del més ràpid. A la tarda es va dedicar a treballar de cara a la segona cursa de demà, que es farà amb molta calor, i va acabar cinquè, amb bon ritme de cursa i amb l’asfalt molt calent. Avui, l’andorrà intentarà el millor lloc possible a la graella.