Futbol Primera RFEF

L'Andorra comença rebent el Linares

El calendari de Primera RFEF es va sortejar ahir a la Ciutat del Futbol de Las Rozas

L'Andorra comença rebent el LinaresFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra començarà la nova competició de la Primera RFEF amb la visita del Linares Deportivo a l’Estadi Nacional, el cap de setmana del 29 d’agost. Ahir es va celebrar a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, a Madrid, el sorteig del calendari de la temporada i els tricolors tindran un inici i un final amb equips andalusos, ja que els d’Eder Sarabia acabaran la lliga regular el 29 de maig al camp de la Balompédica Linense.

El calendari, asimètric, no seguirà l’ordre establert a la primera volta, ofereix l’enfrontament amb el Barça B el 10 d’octubre a l’Estadi Johan Cruyff, i la visita a l’Alfredo Di Stéfano de Valdebebas per jugar contra el Reial Madrid Castella el 9 de gener del 2022. El filial blaugrana visitarà Andorra el 13 de març, mentre que el madridista ho farà el 10 d’abril, també del 2022. Abans, però, el 7 de novembre, el Reial Betis B visitarà l’Estadi Nacional, un rival, el filial verd-i-blanc, que igual que el sevillista portaran molta afició rival al Principat. “Sempre és positiu començar a casa, en aquest cas contra el Linares”, va valorar el director esportiu i general de l’FC Andorra, Jaume Nogués. L’Andorra haurà de fer front dos partits fora de casa ben d’hora, a les jornades 2 i 3, a El Mirador de l’Algesires i el Carlos Belmonte d’Albacete. “El segon i el tercer partit seran fora de casa, cosa atípica en un començament de temporada. Tindrem dos desplaçaments llargs i durs a Algesires i Albacete amb dos rivals molt competitius”, va explicar Nogués un cop l’expedició tricolor va arribar a Alfàs del Pi (Alacant) per fer l’estada de pretemporada, que s’allargarà fins al dia 31. Nogués també va comentar que “el calendari és molt dur, però no és d’estranyar perquè tots els equips són molt potents”, i va afegir que “serà important començar bé per no anar amb necessitats als partits de fora”. Altres enfrontaments interessants per als tricolors són els partits contra altres rivals forts com el Nàstic de Tarragona –3 d’octubre a l’Estadi Nacional i 26 de gener al Nou Estadi–, el CE Sabadell, que va baixar de Segona A, –28 de novembre a la Nova Creu Alta i el 24 d’abril a casa–, o els partits davant el Castelló, també rebotat de la Liga SmartBank –el 12 de desembre a Castàlia i el 27 de març a l’Estadi Nacional–.

Roger Riera, oficial

L’FC Andorra, tal com vam avançar en el Diari, va donar oficialitat ahir al fitxatge de l’excentral de l’FC Barcelona B Roger Riera. El futbolista manresà és el setè reforç per a Eder Sarabia i ja va marxar amb els nous companys a l’estada a Alfàs del Pi que va començar ahir. L’equip farà dos amistosos, el dia 27 davant la UD Eivissa i el 29 contra el Vila-real B, ambdós a Benidorm.

tracking