El resident Ben O'Connor s'endú la victòria a Tignes

El líder de la cursa, Tadej Pogacar, dona un nou cop als rivals

El resident Ben O'Connor s'endú la victòria a TignesAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ciclista resident de l’AG2R Ben O’Connor va aconseguir ahir la victòria a la novena etapa del Tour de França entre Cluses i Tignes en una jornada en què el líder Tadej Pogacar va donar un nou cop a tots els seus rivals en la lluita per la general amb un atac en l’última de les pujades de la jornada.

La jornada va estar marcada per les condicions climatològiques amb fred i una intensa pluja per moments, i O’Connor va aconseguir amb altres corredors neutralitzar Nairo Quintana, líder fins al moment, a falta de 75 quilòmetres per meta. L’australià va atacar a 16 quilòmetres per al final, i va marxar sol fins a sumar la victòria a l’arribada a Tignes amb més de cinc minuts de marge respecte als italians Mattia Cattaneo i Sonny Colbrelli, segon i tercer classificat.

A la general, Pogacar va atacar al port final i va poder agafar 30 segons més de renda respecte als altres favorits com Richard Carapaz i Rigoberto Urán. Ara, l’eslovè té dos minuts de marge amb el resident O’Connor, i cinc amb la resta de rivals.

El Tour viu avui la primera jornada de descans i dimarts hi haurà una etapa plana.

tracking