El JBG2 CryoSpace venç i el Team Bull segueix líder

L’Andorra MTB Classic-Pyrénées finalitza avui la primera edició

El JBG2 CryoSpace venç i el Team Bull segueix líderCARLES ITURBE / EPIC SERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El JBG2 CryoSpace, format pels polonesos Jakub Zamrozniak i Krzysztof Lukasik, va adjudicar-se l’etapa reina de l’Andorra MTB Classic-Pyrénées de 60 quilòmetres i 1.950 metres de desnivell positiu entre Canillo i la Massana. Aquest triomf de la parella polonesa va servir-li per pujar al segon lloc de la classificació general, a tres minuts i mig del Team Bulls (Martin Frey i Simon Schneller), que ahir va ser segon a l’etapa i que manté el mallot de líder. El podi provisional el tanca el Wilier 7C Force (Johnny Cattaneo i Martino Tronconi), a uns vuit minuts dels primers classificats.

A les categories femenina i mixta no va haver-hi sorpreses i van repetir-se els resultats de les etapes anteriors. L’RDR Italy Leynicese Racing Team, amb les italianes Sandra Mairhofer i Costanza Fasolis, té el triomf pràcticament assegurat, ja que avantatja en 24 minuts l’MTB Pro Merchandising i en més d’una hora l’Orbea Factory Team Women. Pel que fa a la prova mixta, l’Orbea Factory de Purito Rodríguez i Virgina Cancelleri mana per davant del Celyon i de l’Adrenaline Monkeys.

Avui es farà l’última etapa de l’Andorra MTB Classic-Pyrénées amb inici a Naturland i final a la Massana amb 49 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell.

tracking