El porter internacional Ferran Pol posa el punt final a la seva carrera

El porter internacional Ferran Pol posa el punt final a la seva carreraFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ferran Pol diu adeu al futbol després de més de 20 anys de carrera com a porter. Format a la base del Sant Gabriel, la Damm i el Premià, va debutar en categoria sènior a l’Horta el 2002 i va jugar a diferents clubs del futbol català, arribant a debutar a la Segona B amb l’UDA Gramenet. Pol va ser també porter de l’FC Andorra durant dues etapes i va jugar a la Lliga Multisegur a les files del Lusitans i la UE Sant Julià abans d’incorporar-se al que ha estat el seu últim equip, la UE Santa Coloma.

Pel que fa a la selecció, va debutar amb l’absoluta el 2 de juny del 2010 a Albània en un amistós i va disputar un total de 27 partits amb la samarreta tricolor, l’últim el novembre del 2019, quan va sortir al minut 87 al matx del Preeuropeu contra Turquia per rebre l’homenatge del públic de l’Estadi Nacional i dels companys.

Pol va explicar al Diari que el motiu per deixar el futbol és que “potser podria jugar un any o dos més, però la vida segueix i m’omple més ajudar els altres”. De fet, té previst incorporar-se a l’FC Ordino per treballar amb la base. Dels molts records, destaca “els ascensos, com el del Masnou a Tercera, o l’etapa amb l’FC Andorra”, però sobretot, la selecció. “Ser internacional era la meva meta des de ben petit i ho he aconseguit, així que ja em puc morir tranquil”, va manifestar al Diari Ferran Pol.

tracking