L'Enfaf femení supera el Verdú i lliga una treballada permanència (2-0)

Laia Soler i Erica Gonçalves fan els gols que segellen la salvació de les tricolors

L'Enfaf femení supera el Verdú i lliga una treballada permanència (2-0)FAF

Dos gols convertits a la segona part per Laia Soler i Erica Gonçalves van permetre l’Enfaf femení superar el cuer del grup, el Verdú, per 2-0 i assegurar la presència de les andorranes la temporada que ve a Preferent.

Una salvació que va costar molt més del que es podia preveure, ja que ni el Verdú va demostrar la seva condició de fanalet vermell ni les noies de José Antonio Martín es van mostrar molt inspirades davant la meta contrària. A la primera part, l’Enfaf va gaudir de múltiples opcions per obrir el marcador, de la ma d’unes actives Marina i Ariana Gonçalves. Míriam Tizón no va resoldre una passada de Sònia Carrancà, María Ruzafa en va tenir un parell de molt clares davant la portera del Verdú, Xènia Segura, que va enviar a córner un xut d’Ariana Gonçalves abans del descans. A la represa, les tricolors van sortir disposades a definir la situació i Laia Soler, al minut 58, i Erica Gonçalves al 66 i a la sortida d’un córner van fer els gols d’una salvació ben treballada. Al matí, l’ascens a Reto Iberdrola del Levante Las Planas afavoria que no fossin cinc, sinó quatre els descensos de categoria i, així, a l’Enfaf li valia la victòria.