Automobilisme

Edgar Montellà, cinquè en la Pujada d'Arinsal

Kevin Petit aconsegueix una clara victòria en la primera cursa

Edgar Montellà, cinquè en la Pujada d'ArinsalFIRMA FOTÒGRAF

Edgar Montellà va assolir una cinquena posició en la classificació general de la Sèrie A, puntuable per al campionat de França de muntanya de 2a Divisió, en la primera jornada de la Pujada d’Arinsal. El pilot francès Kevin Petit (Norma M20FC-BMW), subcampió de França la temporada passada, va assolir una clara victòria en la primera de les tres curses de què consta la prova que organitza l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). Petit va guanyar la categoria A, mentre que en la B el triomf el va aconseguir Ronald Garcès (Audi R8 LMS Ultra), també subcampió francès de Muntanya 2a Divisió en aquesta categoria. En la Sèrie Nacional, el veterà Carles Puig (Renault 5 GT Turbo) va signar el triomf absolut en la sèrie, lògicament va ser primer també en la categoria B. Puig acabava per davant de Jean-Charles Massu (Tiga SC 81-Ford), primer classificat en la categoria A. En la categoria B on va triomfar Carles Puig, Tomàs Mayoralas (Volkswagen Golf GTI) era el primer en grup 1 i va vantatjar per un ampli marge Llorenç Esquerra (Volkswagen Golf GTI), primer en grup 2. Per part del debutant Marcel Muxella (Alpa Fórmula Renault 92), aquest aconseguia finalitzar segon de la categoria B. Avui tindrà lloc la segona jornada.