Motociclisme

Xavi Cardelús, quart i cinquè a les dues curses de l'Europeu de Moto2

Xavi Cardelús, quart i cinquè a les dues curses de l'Europeu de Moto2PROMORACING

Xavi Cardelús es va classificar en 4t i 5è lloc a les dues curses del Campionat d’Europa de Moto2 que es van disputar ahir al circuit de Barcelona-Catalunya.

L’andorrà, que sortia des de la segona fila de la graella, va estat rodant entre els cinc primers llocs a les dues curses disputades al traçat català. A la primera es va quedar només a un lloc i 9 segons del podi i a la segona només a 5 segons tot i que, en aquest cas, va acabar cinquè distanciat pel quart amb només una dècima de segon. Amb aquests dos resultats, Cardelús puja fins a la cinquena posició de la classificació provisional del campionat on suma ja 43 punts. Cardelús es va mostrar satisfet i va dir que “hem tornat al bon camí i ens hem tret de sobre tots els problemes i incidències que m’havien afectat des de la caiguda a la pretemporada a Estoril”. El pilot va afegir que “les classificacions de les dues curses ens confirmen la bona feina”.