Curses de muntanya

L'Spartan Race ja suma gairebé 3.400 inscrits

Encamp espera unes 8.000 persones el cap de setmana

L'Spartan Race ja suma gairebé 3.400 inscritsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de l’Spartan Race, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Encamp, ja escalfa motors. Per a l’edició d’enguany ja hi ha gairebé 3.400 espartans inscrits, una xifra notable tenint en compte que el límit de participants que va marcar el ministeri de Salut és de 4.000. Aquesta serà la segona vegada que la cita es porta a terme al centre de la parròquia, un canvi d’ubicació, més urbà, que “es consolida”, tal com va apuntar ahir el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica encampadà, Nino Marot. A més, va dir que “s’espera l’arribada d’unes 8.000 persones a la parròquia al llarg de dissabte i diumenge”, i que es preveuen ocupacions hoteleres “que se situen entre el 80% i el 100%, depenent de l’establiment, i hi haurà una quinzena de restaurants oberts durant tot el cap de setmana”.

El director de producte i nous projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, va destacar la importància d’acollir una “marca tan important” que apropa a Andorra “un esdeveniment de ressò internacional”, per la qual cosa es continuarà donant suport a la competició tenint en compte “el retorn que aporta”.

D’altra banda, segons va confirmar el director general d’Spartan Race Espanya, Ángel Sanz, del total d’inscrits el 51% pertany al mercat espanyol, el 30% al francès i la resta “d’un munt de països de tot el món”, principalment europeus.

tracking