Rugbi

El VPC perd contra el CP Poble Nou a l'Estadi Nacional (17-22)

El VPC femení va caure derrotat 17-22 contra el CNPN (Club Natació Poble Nou) a la segona jornada de la Copa Catalana de nivell argent. El duel va tenir alternatives al marcador, però les catalanes van acabar capgirant el lluminós al tram final i es van endur la victòria.

Les noies de Dani Raya van arrencar al davant al marcador, però les visitants van donar-li la volta i el duel va acabar arribant en empat 10-10 al descans. A la represa, les tricolors van tornar a avançar-se amb el 17-10, però el CNPN va acabar remuntant per endur-se la victòria.

Bona part de les jugadores del VPC viatjaran dimecres a la matinada a Belgrad per disputar l’Europeu de rugbi de set amb la selecció nacional a partir de divendres.