Ildefons Lima torna a la selecció

El veterà central està inclòs en la preconvocatòria de Koldo per als amistosos contra Irlanda i Gibraltar

Ilde Lima en un partit amb la seleccióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nom d'Ildefons Lima torna a aparèixer en una citació de la selecció vuit mesos després i el veterà central de l'Inter Club Escaldes es podrà retirar del combinat nacional a la gespa, tal i com era el seu desig. El seleccionador Koldo Álvarez de Eulate ha inclòs Ilde en la preconvocatòria per als dos partits amistosos que Andorra ha de disputar al juny, el dia 3 a l'Estadi Johan Cruyff de Barcelona contra Irlanda i el dia 7 a casa, a l'Estadi Nacional davant Gibraltar.

Les converses mantingudes en les darreres dates entre el futbolista i la federació han servit per desbloquejar la situació -Ilde retirarà la demanda que tenia interposada contra l'ens per coaccions- i el seleccionador ha decidit comptar amb el central per aquesta finestra d'amistosos.

El jugador ha comentat a les xarxes socials el retorn a la selecció nacional agraint a les persones que li han donat suport durant els últims mesos ja que afirma que la situació que ha viscut ha estat "segurament la pitjor com a esportista i com a andorrà". Lima assegura que continuarà treballant com fins ara "perquè ningú et regala mai res i defensant Andorra amb l'orgull" que ho ha fet sempre.

tracking