Motociclisme

Xavi Cardelús acaba 13è a la cursa del Mundial de MotoE a Le Mans

Xavi Cardelús va finalitzar en 13a posició a la cursa del Campionat del Món de MotoE del Gran Premi de França. El pilot de l’equip Avintia Esponsorama sortia en quart lloc i va creuar la línia de meta a la primera volta en aquesta posició, tot i que al segon gir va haver d’anar recte en un dels revolts de Le Mans per no topar amb un rival. Aquesta sortida de pista va fer que perdés més de deu segons i es va reincorporar a la part final del grup, fet que el va fer acabar 13è.

Després de la cursa, el pilot va manifestar que “estem tenint un principi de temporada realment negatiu pel que fa a la sort i avui no ha estat una excepció”, i va afegir que “el 13è lloc és molt poca recompensa pel cap de setmana que hem fet”.

A la cursa de MotoGP, la victòria va ser per al resident australià Jack Miller, que va imposar-se als gals John Zarco i al també resident Fabio Quartararo.