Futbol

Sanció a Aguado per insultar l'àrbitre

El tricolor va etzibar-li un “sois unos hijos de la gran puta” segons l’acta arbitral

Sanció a Aguado per insultar l'àrbitreFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’actuació arbitral de Manuel Pozueta Rodríguez al duel de play-off entre Andorra i Sanse tindrà conseqüències més enllà de l’eliminació dels homes d’Eder Sarabia, ja que el migcapista tricolor Marc Aguado serà sancionat, previsiblement, amb uns quants partits per insultar el col·legiat un cop acabat el partit. Segons va reflectir l’àrbitre a l’acta, un cop finalizat el duel, Aguado va dir-li “¡Sois unos hijos de la gran puta, no tenéis ni puta idea!”

Segons el reglament disciplinari de la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) en el seu article 94, insultar els àrbitres està tipificat com a infracció greu sancionada amb entre quatre i dotze partits sense jugar. S’haurà de veure, doncs, quina és la resolució del Comitè de Competició de la federació i si Aguado compleix la més que previsible sanció com a tricolor, ja que el migcampista està cedit pel Reial Saragossa i acaba contracte enguany amb els aragonesos, tot i que tenen l’opció de renovar-lo unilateralment fins al 2024.

D’altra banda, l’equip ha arribat aquesta matinada al país després del viatge en autocar. Amb la temporada ja finalitzada, els futbolistes gaudiran avui d’una jornada de descans, i demà tornen a la feina per tancar la campanya que ha suposat classificar-se per la Primera RFEF.

L'FC ANDORRA, PROTAGONISTA A 'THE GUARDIAN'

L’FC Andorra va ser protagonista d’un dels diaris més importants de la Gran Bretanya, The Guardian, abans del play-off d’ascens a la Segona Divisió A. Sota el títol “Sarabia i Piqué es retroben a les muntanyes després de l’aflicció del Barça”, el corresponsal del rotatiu anglès a Espanya, Sid Lowe, va analitzar el projecte de l’FC Andorra de Piqué, així com la relació entre Sarabia i el propietari del club durant el tram final de la temporada passada en què Sarabia era el segon entrenador de Quique Setién a l’FC Barcelona. A més, el tècnic tricolor va explicar també detalls sobre la seva arribada a l’entitat, com que va mantenir una reunió amb Jaume Nogués a Bilbao.

tracking