L'Enfaf remunta a l'AEM B i suma el segon triomf de la temporada per 1-2

L'Enfaf remunta a l'AEM B i suma el segon triomf de la temporada per 1-2

L’Enfaf va sumar la segona victòria de la temporada després d’imposar-se a domicili al camp de l’AEM B de Lleida per 1-2. Les tricolors van haver de remuntar per sumar els tres punts, ja que van ser les lleidatanes les que van avançar-se al marcador gràcies a una diana de Maria Artacho al minut 63.

El gol no va enfonsar ni molt menys les tricolors, que van mostrar el seu poder de reacció i van empatar el duel set minuts després gràcies a Ariana Gonçalves. L’Enfaf va seguir manant, i a 15 minuts pel final del partit, Marina Fernàndez, ex-futbolista de l’AEM, va anotar l’1-2 que acabaria sent definitiu.

Amb el triomf, les noies de José Antonio Martín pugen al 15 lloc amb vuit punts en 10 partits. A més, han de recuperar encara tres duels ajornats.