L'FC Andorra perd 2-1 i queda fora del play-off

Els tricolors han dominat bona part del partit, però han caigut a la pròrroga i han acabat amb nou homes

L'FC Andorra perd 2-1 i queda fora del play-offFC Andorra

L'FC Andorra ha perdut 2-1 contra la Reial Societat B i ha caigut eliminat dels play-off d'ascens a Segona A en un duel marcat també per l'actuació arbitral que ha deixat els tricolors amb nou jugadors.

El duel ha començat malament pels tricolors, que han vist com un penal per mans suposava l'1-0 pel filial basc gràcies a l'execució de Robert Navarro. El gol en contra no ha enfonsat ni molt menys els tricolors, que s'han començat a mostrar millor sobre el camp, i han tingut les primeres aproximacions, com amb un gol de Carlos Martínez anul·lat per un suposat fora de joc. Els txuri-urdin tampoc es quedaven enrere, i un tir llunyà d'Olasagasti estava a punt de suposar el 2-0, però el que acabaria arribant ha estat l'empat gràcies a un magistral llançament de falta directa de Martí Riverola. El marcador no s'ha tornat a moure i el duel ha arribat 1-1 al descans.

A la represa, ha estat l'FC Andorra qui ha seguit dominant, tot i no generar ocasions clares, en un duel que ha anat perdent ritme mentre s'anava apropant al minut 90. L'eliminatòria s'ha posat encara més complicada pels tricolors amb l'expulsió de Martí Vilà al minut 80 per una doble groga, però el duel ha acabat anant a la pròrroga.

Al temps extra s'ha vist un Andorra força cansat i gairebé sense energia per anar a pel gol que necessitava per passar de ronda, i el duel s'ha posat encara més complicat amb una vermella directa a Àlex Pastor (que havia entrat a la pròrroga). Els tricolors necessitaven gairebé un miracle per seguir endavant, però no s'ha acabat produint, i el que ha acabat arribant ha estat el 2-1 obra de Lobete.