ACB LLIGA ENDESA

Guanyar per seguir lluitant

El MoraBanc Andorra podrà mantenir les possibilitats de play-off en cas de victòria avui a Màlaga

Guanyar per seguir lluitant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribats al tram final del llarg i tortuós camí que ha esdevingut aquesta temporada la Lliga Endesa i, òbviament, per al MoraBanc Andorra, no és el moment de llançar la tovallola. L’equip tricolor s’ha reenganxat a la lluita per assolir el play-off després de lligar dues victòries consecutives –contra el Fuenlabrada i l’Herbalife Gran Canària–, que han permès al grup recuperar oxigen i endreçar els objectius. Un repte, el d’acabar entre els vuit primers, que tot i que es mantingui viu malgrat les dificultats, sí que exposa una bastida tendra, ja que el MoraBanc afronta un rush final de curs de quatre partits, tres dels quals fora del Poliesportiu, amb un marge d’error molt petit.

El primer és el d’aquest vespre a les 21.15 hores al Martín Carpena davant l’Unicaja Màlaga, un rival directe i que té una triomf més que els tricolors. Aquest partit és un dels que encara romanen pendents pel darrer brot de Covid al vestidor. De fet, l’expedició tricolor es va desplaçar a Màlaga sense Hannah –positiu per Co­vid– ara fa un mes quan s’havia de jugar el partit i allà Kulvietis i Jelinek van resultar afectats. Oblidat el malson del coronavirus i havent revifat després de les dues victòries que han ensorrat la desfeta de Santiago, el MoraBanc vol seguir competint i donant guerra.

“L’Unicaja sempre és l’Unicaja”, va comentar el tècnic tricolor, Ibon Navarro, argumentant que un equip de la qualitat de l’Unicaja, malgrat la seva irregularitat, és sempre molt perillós. “Compta amb jugadors amb molt de talent i amb un entrenador com Fotis Katsikaris que sap portar l’equip en aquestes situacions”, va afegir l’entrenador vitorià. Navarro va defensar que l’equip malagueny és “el principal aspirant a jugar el play-off entre els equips que lluiten per la vuitena plaça”, i va destacar que espera que “les dues darreres victòries siguin un impuls anímic per a l’equip per afrontar els partits que ens queden”. El MoraBanc Andorra no ha guanyat encara al Martín Carpena i, de fet, l’equip andorrà no conquereix terreny malagueny a la lliga des del 18 de setembre del 1993, quan l’Unicaja jugava encara a Ciudad Jardín. Abans de viatjar, Saulius Kulvietis va exposar que “el partit que ens espera serà molt dur, però hem d’estar preparats per competir al màxim perquè els play-off continuen sent l’objectiu de l’equip”. El lituà va assegurar que el de Katiskaris “és un molt bon equip, però per a nosaltres aquest és un partit molt important i el volem guanyar”. Unicaja, UCAM Múrcia i Joventut de Badalona, fora de casa, i la visita de l’Acunsa Guipúscoa al Poliesportiu a la darrera jornada, quatre partits per agafar-se a les mínimes possibilitats.

tracking