El MoraBanc retroba sensacions amb un triomf convincent (85-71)

Els tricolors han mostrat la seva millor cara contra l’Urbas Fuenlabrada

El MoraBanc retroba sensacions amb un triomf convincent (85-71)Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha trencat la ratxa de cinc derrotes consecutives amb un triomf convincent contra l’Urbas Fuenlabrada al Poliesportiu (85-71) El duel ha arrencat igualat, amb un Parakhouski dominant el joc interior i liderant els tricolors, però amb el Fuenlabrada resistint i tancant el primer quart amb empat (16-16) al marcador. Un parcial de 9-0 de sortida del MoraBanc ha donat la màxima diferència pels tricolors (25-16), però el conjunt madrileny ha respost amb un 0-9 per tornar a igualar el matx, tot i que una nova embrenzida dels homes d’Ibon Navarro han tornat a situar la diferència en nou punts al descans (38-29).

A la represa, un 3+1 de David Jelínek va augmentar la renda màxima fins els 14 punts (45-31), una diferència que va arribar a ser de 20 punts, i que va ser de 17 al final del tercer quart (63-44). El 68-47 de Sergi García va posar l’avantatge per sobre dels 20 punts en un duel que els tricolors van aprofitar per retrobar sensacions després de la mala dinàmica i per tallar la ratxa de cinc victòries consecutives en un duel que va acabar 85-71.

Oriol Paulí, amb 14 punts, 7 rebots i 23 crèdits de valoració, va ser el jugador més destacat. Amb aquesta 13a victòria de la temporada, els tricolors se sitúen a dos triomfs del tall de play-off que marca l’Unicaja.

Diumenge, el MoraBanc rebrà l’Herbalife Gran Canària a les 20.00 hores al Poliesportiu.