Kàrtings

Àlex Machado puja al podi amb un segon lloc al Trofeu Andrea Margutti

Àlex Machado va ser segon al prestigiós Trofeu Andrea Margutti de kàrting en la categoria X30 sènior a la prova celebrada al circuit italià de Lonato. La prova va comptar amb 260 corredors, 65 dels quals van competir a la mateixa categoria de Machado.

El cap de setmana va començar de menys a més a la qualificació, ja que va ser quart, tercer i primer a les tres mànegues. Posteriorment va acabar en cinquè lloc a la prefinal, i a la gran final va haver de remuntar, ja que va patir problemes d’inici que el van dur fins a la sisena posició, i posteriorment va refer-se fins obtenir un dels llocs de podi.

Machado va marxar directament cap a França, ja que aquesta setmana té la segona part de l’estada al traçat de Magny Curs per fer el salt a la Fórmula 4. Sobre aquesta experiència, va assenyalar que “em pot canviar la vida”.