Triomf per seguir aspirant al play-off (3-1)

L’FC Andorra despatxa amb solvència el Vila-real B amb dos gols de Carlos Martínez i un de Víctor Casadesús

Triomf per seguir aspirant al play-off (3-1)FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carlos Martínez és una benedicció per a l’FC Andorra. Un davanter dels que són capaços de rematar una rentadora i ficar-la a dins, de buscar-se l’espai i de buscar-se la vida. Dos gols del 10 tricolor per agafar-se a un ferro roent i a les opcions d’anar a Extremadura (3-1). Va sortir vivificant i avesat amb la bola l’FC Andorra que no va emetre el primer senyal fins al minut 12, quan Carlos Martínez va atendre sense ullal un servei de Martí Vilà. Amb circulació fluida, possessió anàrquica i amb Casadesús remenant les cireres entre línies per llençar les escaramusses, el grup de Sarabia s’articulava amb el trànsit de Rai i la batuta de Bover. Va ser, precisament, Víctor Casadesús qui va protagonitzar la primera abraçada de gol després d’agrair una jugada de laboratori. Servei de cantonada de Bover al primer pal, l’auxili de Carlos Martínez per pentinar a l’espai i arrossegar el seu marcador i energia Casadesús davant de Murria per fer el brindis aperturista (1-0). El gol va alleugerir l’Andorra, que va seguir creixent i contemporitzant amb pilota, sense patir excessives angúnies ni exposar-se massa. El govern tricolor quedava acreditat a falta de més pòlvora i esperant millorar el gruix de les transicions. Un context que el Vila-real B volia aprofitar amb Agüero, Arana i Millán picant a la porta. Bover, cordat a un costat, va telegrafiar una rosca des del vèrtex que els dits de Marc Vidal i el travesser van arribar a escopir. A més, Riverola es va citar amb el porter groguet sense èxit, com a rèplica d’una acció de Carlos Martínez que no va saber fulminar i que els dubtes a l’hora d’armar la cama van evitar l’inevitable. Abans de la treva, però, el davanter català de l’Andorra, agitador i actiu, oxigenava el grup i feia el segon de penal (2-0).

Va abaixar els decibels el grup de Sarabia després de l’entretemps, amb menys volum i futbol més pastós. La pluja i el coixí dels gols vam provocar que l’Andorra trepitgés menys la zona d’influència i que mostrés algunes llacunes. Ho va aprofitar el Vila-real B amb el gol de Hassan que li aplicava cosmètica al tema i ensumava certa tremolor general. Tot i que tampoc s’instaurava el patiment, Riverola va citar Carlos Martínez amb Marc Vidal amb un deliciós telegrama a l’espai i el pitxitxi tricolor va posar el fermall amb un gol terminal al minut 83. Victòria, esbufegada i citats amb la lluita en la darrera jornada a Alcoi.

EL VESTIDOR

“Ha estat una victòria justa”

Eder Sarabia. El tècnic de l’FC Andorra va mostrar-se molt satisfet per la victòria i va comentar que el primer gol “ens ha donat confiança i ha reforçat el nostre pla”. Sarabia va destacar que “el tercer gol ha permès tancar el partit i obtenir una victòria justa perquè hem estat superiors”. Pel que fa a les opcions de play-off que es presenten a la darrera jornada, l’entrenador tricolor va apuntar que “estem il·lusionats i encara vius. Hem de guanyar a Alcoi, però estic molt satisfet del pas endavant que ha fet l’equip en aquesta segona fase”.

LA FASE D'ASCENS ES DISPUTARÀ EN QUATRE SEUS A EXTREMADURA

Les localitats extremenyes de Badajoz, Almendralejo, Villanueva de la Serena i Don Benito acolliran els dotze partits eliminatoris entre el 15 i el 23 de maig organitzats per determinar els quatre equips que pujaran a Segona Divisió A. Un play-off d'ascens en què encara l’FC Andorra aspira a ser present, amb eliminatòries a partit únic, amb pròrroga i sense penals, i en quatre seus diferents on els 16 millors equips de les dues primeres fases de Segona Divisió B lluitaran per arrodonir la temporada de la millor manera possible.

Triomf per seguir aspirant al play-off (3-1)

tracking