ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc necessita trencar a Santiago amb les quatre derrotes

El MoraBanc Andorra necessita trencar a Santiago la inèrcia de quatre derrotes consecutives a la Lliga Endesa

El MoraBanc necessita trencar a Santiago amb les quatre derrotes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no és un equip de llepar-se les ferides ni de cridar als quatre vents la malastrugança que sembla que el persegueix. Només ho ha fet una vegada i era quan tocava, i ara el que li fa falta al grup és un tallafoc en forma de victòria. Quatre derrotes consecutives –Estudiantes, Baskònia, FC Barcelona i Casademont Saragossa– són un llast per a tothom i han esdevingut, sembla, l’adeu a les possibilitats de play-off, però més enllà d’objectius exigents, el MoraBanc Andorra necessita retrobar-se. Aquesta tarda (18.00 hores) al Multiusos Fontes do Sar de Santiago l’equip d’Ibon Navarro tornarà a lluitar contra les adversitats i contra el Monbús Obradoiro, disposat a fer de la necessitat virtut i a competir per tornar al bon camí.

Un dels tècnics adjunts, Paco Vázquez, va explicar que “la nostra mentalitat ha de ser la d’anar partit a partit, sé que és un tòpic però ara més que mai i, tal com estan les coses, és així com hem d’anar a dia d’avui”. L’entrenador balear va afegir que l’Obradoiro “està fent bé les coses darrerament i que és molt respectat a la lliga per com juga tàcticament”, i va apuntar que el quadre gallec “té jugadors en diverses posicions que poden fer molt de mal i que fan bon bàsquet. Ara han sortit de la zona de perill i estan més tranquils”. Per part seva, Tyson Pérez, que seguirà gaudint de minuts després de reaparèixer a Saragossa després d’estar dos mesos de baixa, va comentar que “estic bé i sense dolor, que és el més important després de tot aquest temps de recuperació”. Per l’aler-pivot, l’equip ha de seguir “amb la mentalitat de la primera part de Saragossa de córrer i imposar el nostre estil i si ho fem tindrem possibilitats de guanyar”.

Un Obradoiro amb Robertson

A banda de les conegudes lesions de Diagne, Dime, Palsson, Llovet i Gielo i l’absència per Covid de Bandja Sy, el MoraBanc Andorra ha arribat a Santiago amb Hannah patint problemes musculars que no impediran, però, que pugui ser alineat davant el conjunt gallec. El seu tècnic, Moncho Fernández, va assegurar que el MoraBanc és un equip que destaca “pel seu esforç físic en cada partit” i que “fa molt bé tot allò que implica desplegament de voluntat i treball; rebots en atac, balanços, i demostra sempre fortalesa, lluita i entrega”. L’Obradoiro recuperarà per al partit d’avui un dels millors jugadors, el canadenc Kassius Robertson.

NOMÉS UN TRIOMF

Els darrers anys, Fontes Do Sar és sinònim de final ajustat El MoraBanc Andorra ha aconseguit només una victòria en les quatre darreres visites a Santiago, un 65 a 77 la temporada 2017-2018. Les altres tres compareixences a la caldeira del Sar es van resoldre amb tres derrotes a la darrera alenada. 86 a 84 la 2016-2017, 69 a 68 la 2018-2019 i un 75 a 73 la temporada passada.

tracking