Hector Hevel, en seguiment després de patir un traumatisme cranial

Va topar amb el cap amb Rubén Enri al partit de diumenge a Eivissa

Hector Hevel, en seguiment després de patir un traumatisme cranialPERIÓDICO DE IBIZA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Hector Hevel va tornar ahir al país després del traumatisme cranial que va patir al partit de diumenge contra l’Eivissa després d’un cop de cap amb el seu company Rubén Enri, i haurà d’estar en observació per descartar lesions pitjors fruit de l’acció.

El futbolista holandès va ser atès per les assistències a la gespa de Can Misses i va abandonar el terreny de joc amb un collar ortopèdic camí d’un centre hospitalari d’Eivissa. A l’hospital se li va diagnosticar el traumatisme cranial arran del cop amb Enri, però es va autoritzar que tornés cap a Andorra amb l’expedició, tot i que per evitar qualsevol tipus de problema seguirà en observació uns dies més.

D’altra banda, l’atacant tricolor Kike Saverio diu pràcticament adeu a la temporada (almenys a la segona fase de competició) a causa d’una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que el tindrà allunyat dels camps deu dies.

Positiu al cos tècnic

D’altra banda, un membre del cos tècnic tricolor va donar positiu per Covid a l’últim test abans del duel contra l’Eivissa i va haver de quedar-se confinat a les illes Balears. Tota la resta de l’expedició es va sotmetre a tests d’antígens i totes les proves a la resta d’integrants de la plantilla i cos tècnic van ser negatives.

L’afectat de coronavirus té símptomes lleus i el cos mèdic de l’entitat tricolor hi manté contacte permanent per supervisar la seva evolució.

tracking