L'Inter venç i fa un pas més cap al títol (1-4)

El vigent campió goleja l’Atlètic i s’acosta al seu segon campionat consecutiu

L'Inter venç i fa un pas més cap al títol (1-4)XAVI MIRÓ / FAF

L’Inter Club d’Escaldes va fer ahir un pas més per revalidar el títol de la Lliga Multisegur Assegurances després de golejar per 1-4 l’Atlètic Escaldes a la segona jornada del play-off. El conjunt dirigit per Otger Canals i Josep Manel Ayala no va donar marge a la sorpresa, i manté els quatre punts de marge respecte a l’UE Sant Julià a falta de quatre partits. Genís Soldevila va encarrilar la victòria amb un gol de penal al primer minut, Marc Pujol va fer el 0-2 als 20 minuts, i Soldevila va sentenciar el matx abans del descans amb el 0-3. Gerard Artigas, a la represa, va ampliar la golejada, i Rafa Santos va fer el gol de l’honor per l’Atlètic al tram final.

A l’altre duel del play-off pel títol, l’UE Sant Julià no va fallar i es va imposar a l’FC Santa Coloma per 2-0. Xavi Carmona va avançar els lauredians al final de la primera meitat, i Òscar García va sentenciar el matx. L’UE Sant Julià i l’Inter Escaldes s’enfrontaran a la propera jornada en un partit que pot decidir mig títol de lliga.

Al play-off per la permanència, l’UE Santa Coloma va certificar la seva salvació matemàtica després d’una golejada d’escàndol contra el Penya Andorra per un contundent 9-0. Joel Paredes va anotar quatre gols, Victor Bernat va fer un hat-trick, i Coro i Alberto van arrodonir el marcador. A l’altre partit, el Carroi i l’UE Engordany, ja salvat, van empatar a un gol. Aaron Sánchez va avançar el conjun escaldenc a la mitja hora de joc, i Youssef Ezzejjari va empatar al minut 78.