Hannah i Jelínek tornen als entrenaments amb el grup

Kulvietis encara no ha acreditat prou nivell d’anticossos i és dubte per al duel de demà contra el Barça

Hannah i Jelínek tornen als entrenaments amb el grupBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors del MoraBanc Andorra Clevin Hannah i David Jelínek van incorporar-se ahir als entrenaments amb el grup després de passar la Covid, i estaran disponibles per a Ibon Navarro al duel de la Lliga Endesa que els tricolors disputaran al poliesportiu contra l’FC Barcelona (12.30 hores). Qui encara no sap si podrà jugar és Saulius Kulvietis, ja que de moment no ha acreditat un nivell suficient d’anticossos, tot i que no està encara descartada la seva participació al matx.

David Jelínek va parlar després de tornar als entrenaments amb la resta de companys i va manifestar que “ja he tornat i estic content”, i va afegir que “per sort no ho he passat gaire malament, i estic content de poder tornar a funcionar bé”.

A més, el també cocapità del MoraBanc Andorra va assenyalar que “dos o tres dies sí que he tingut força febre i mal de cap”, i de cara al partit de demà, va cloure que “bé, jugar... després de l’aïllament veurem com va la cosa, però haurem de jugar tots”.

Després de la incorporació de Guille Colom un cop recuperat de la seva lesió, no està previst que cap altre dels jugadors que eren baixa puguin recuperar-se, i Ibon Navarro haurà d’afrontar el duel de demà contra els blaugranes amb nou jugadors del primer equip (inclòs el debutant Fausto Ruesga) a l’espera de si pot jugar Kulvietis.

tracking