handbol

L'HC Serradells supera La Salle Bonanova (27-25) i es manté líder

L'equip juvenil de l’Handbol Club Serradells va derrotar La Salle Bonanova per 27 a 25, en partit corresponent a la segona jornada de la segona fase de Lliga Catalana disputat al pavelló Germans Riba d’Ordino.

Els tricolors van fer bones accions defensives que els va permetre dominar durant la major part del partit tot i l’escassa presa de decisió ofensiva, que va permetre als barcelonins apropar-se al marcador i arribar al descans 14 a 13. A la represa, l’HC Serradells va anar per feina i va aconseguir un avantatge parcial de quatre gols que va ser remuntat per La Salle fins arribar a un final ajustat. El porter andorrà Felix Chillón va acabar amb un 39 per cent d’eficàcia i Pau Manresa, Unai Ruiz i Ferran Troguet van fer set gols cadascun. Amb aquesta victòria, els nois d’Edgar Serra sumen dos punts molt importants de cara a mantenir el lideratge a la classificació.